Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Munkaértkezlet

2015. szeptember 21., 16:10
Augusztus 7-én (pénteken) 9 órától a Sopron teremben tartandó munkaértekezletre invitálom a T-MODELL projekt munkacsoportjainak vezetőit.

Az értekezlet napirendi pontjai:

  1. Technikai információk a projekt megvalósításának menetéről. (Projektmenedzser)
  2. A fókuszba került társadalmi innovációs irányok és az ezek kimunkálásában a munkacsoportok összekapcsoló feladatainak áttekintése. (Szakmai vezető, Projektmenedzser)
  3. Tájékoztató a munkacsoportokban folyó munkáról, eddig elért eredményekről, felmerült problémákról. (Munkacsoportok vezetői)
  4. A munkacsoportok további feladatainak eredményközpontú meghatározása, az egymáshoz kapcsolódó feladatok koordinálása. (Szakmai vezető, Munkacsoportok vezetői)
  5. A Projektnyitó rendezvény előkészítése, ehhez kapcsolódó rövid határidejű feladatok megbeszélése. (Projektmenedzser)

 

Kérem, hogy a 3. napirendhez egy rövid (max. 5 perces) összefoglalóval készüljetek. A többi napirendre való felkészüléshez további anyagokat igyekszek kiküldeni a hét első felében.

 

A személyes részvételre feltétlenül számítunk. Ha ez nem megoldható, kérem helyettesítésről gondoskodjatok.

A részvételről, ill. a helyettesítésről kedd délig kérek visszajelzést. (Így az anyagokat a helyettesítőnek is ki tudom küldeni.)

 

Üdvözlettel,

 

G.Fekete Éva

Vissza a listához