Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Sikeres Projektzárás
A Miskolci Egyetem gazdaságtudományi Kara a megye egyik legproblémásabb térségében, a Csereháton indította el 91,4 millió Ft-os TÁMOP támogatással a társadalmi innovációk generálását célzó új szolgáltatását.
A projekt sikeresen zárult, a tervezett feladatok és indikátorok megvalósultak.
Letölthetőek a Társadalmi Innovációs akadémia előadásai
A társadalmi innovációkra való felkészülést innovatív, felsőoktatási telephellyel nem rendelkező településekre is kihelyezhető képzési formák kialakításával kívánjuk elérni.
Elérhetőek a projekt keretében született publikációk
A projekt keretében célzott, gyors reagálású kutatásokat végeztünk, melyek módszertani és egyes konkrét eredményei a társadalmi innovációk generálását hosszú távon, míg a konkrét eredmények a Cserehát fejlesztését szolgálják.
Értékek, amiért érdemes maradni – társadalmi innovációk Borsodban
A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara és a Földes Ferenc Gimnázium közös szervezésében tartottak konferenciát hétfőn, a „Társadalmi Innovációk generálása Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” projekt részeként.
IV. Pénzügy-Számvitel Verseny, Budapest, Különdíj
2015. november 28-30. között a BGF-en immár negyedik alkalommal került megrendezésre a Pénzügy-Számvitel Esettanulmányi Verseny, ahol a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának csapata különdíjban részesült.
Páratlan siker a VIII. Papp László Számviteli Esettanulmányi Versenyen!
2015. október 26-28. között a Pécsi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar és a Janus Pannonius Szakkollégium szervezésében immár nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Papp László Számviteli Emlékverseny, ahol a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának csapata az első helyen végzett.
Dobogós helyezés a MARGÓ Esetíró versenyen!
A Miskolci Egyetem Világ- és Regionális Gazdaságtan Intézete és az Észak-magyarországi Regionális Kutatásokért Alapítvány „Margó” címmel, periférikus kistérségek vagy települések helyi foglalkoztatási jó gyakorlatait elemző esettanulmány készítő versenyt hirdetett ötödik alkalommal.
Ötödik alkalommal került megrendezésre a Dr. Susánszky János Esettanulmányi Emlékverseny
A megmérettetésen karunk csapata az előkelő második helyet szerezte meg.
Társadalmi Innovációs Akadémia
Célja: a helyi változási folyamatok, a társadalmi innováció beindításához szükséges ismeretek közérthető formában történő átadása, az Egyetem és professzorainak „házhoz vitele”.
Meghívó Projektnyitó rendezvényre
Tisztelt Asszonyom / Uram!
A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának a TÁMOP 4.2.1. D-15/1/KONV-2015-0009. számú, „T-MODELL” című projektjében testet öltő kezdeményezése arra irányul, hogy hosszabb távon egy új szolgáltatást alapozzon meg a régió tudáscentrumában, rövidtávon pedig az ország egyik leghátrányosabb térsége, a Cserehát önsegítő képességét próbálja erősíteni külső szellemi energiák bevitelével.
Munkaértkezlet
Augusztus 7-én (pénteken) 9 órától a Sopron teremben tartandó munkaértekezletre invitálom a T-MODELL projekt munkacsoportjainak vezetőit.
Projektindító megbeszélés
Tisztelt Munkatársunk!


Tisztelettel meghívjuk a „Társadalmi innováció generálása Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” (T-Modell) című TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0009 jelű projekt projektindító megbeszélésére.