Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
 

A helyi gazdaságfejlesztésben felmerülő lehetséges / fejleszteni kívánt termékek és szolgáltatások piaci hátterét megvilágító, társadalmi vállalkozá-sok üzleti terveinek kidolgozását segítő információk on-line elérhető gyűjtőhelye. Az információk között szerepelnek: termékleírások, technológiai leírások és azok forrásai, nevezetes termelői, termelői csoportjai, termelési és értékesítési adatai, azok trendjei, esetleges piackutatási adatai. A projekt keretében az általános piaci ismeretek rövid összefoglalásán kívül, a mintatérség számára fontos 6-8 termékre és szolgáltatásra vonatkozóan a 3.feladat keretében összegyűjtött információk fel-töltése történik meg, de a felületen lehetőséget teremtünk a további bővítésre.

 

Kidolgozott koncepciók:

„Kerülj fel a térképre!”  - Online CSR partnerközvetítő hálózat

"Intelligens falu"

Helyi alkalmi vagy töredék munkákat integráló foglalkoztatási szervezet létrehozása és munkaszolgáltatási-csekk kísérleti bevezetése

Versenyképesség, gazdasági vonzerő, piacképes termékek, márkák erősítése a Csereháton

Térségi identitás és márkaépítés – desztináció-menedzsment lehetőségeinek feltárása

Csereháti települések fiatalokat megtartó képességének erősítése